Er du syk eller i karantene - BLI HJEMME! KORONATILTAK

Søndag 17. mai åpner Vanvikan Kino igjen. Vi har smitteverntiltak på plass og gleder oss til dere igjen inntar kinosalen.

Som en del av et trygt smittevern vil vi ha begrenset kapasitet og med minimum en meter mellom hver kinogjest som ikke tilhører samme familie. Personer i samme familie er hjertelig velkommen til å sitte samlet.

Det vil bli max 50 personer samlet i samfunnshuset samtidig, medregnet lillesal og kiosk. Vi har derfor måttet kutte ned til to filmer nå istarten for å få gjennomført tiltakene så godt som mulig. Vi vil også ha en lengre pause mellom filmene for å sikre at vi har publikum til kun en film i området til enhver tid.

Sammen med kommunens vaskere, vil vi ha stort fokus på smittevern for at du skal føle deg trygg på vår kino. Begge saler, toaletter og kiosk vil renholdes jevnlig og desinfiseres.  Vi desinfiserer også alle betalingspunkter og oppfordrer dere til å bruke antiback ved ankomst. Et punkt vi har fokus på er at rene hender er viktig, så bruk gjerne såpe og vann på våre toaletter.

Som alltid gjelder helsemyndighetenes regler om å holde seg hjemme dersom du er syk eller i karantene.

Kom i god tid hvis du skal kjøpe billetter og kioskvarer i kiosken. Dette da det mest sansynlig vil ta noe lengre tid å ekspedere kunder.

Vi oppfordrer vårt publikum til å vise hensyn til hverandre og respektere de smittevernregler som gjelder.

 

_
_
_